banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bioderma Sensibio H2O 850 ml+Bioderma Sensibio Gel Moussant Foaming Gel 500 ml
Baktığın ilan kapandıBioderma Sensibio H2O 850 ml+Bioderma Sensibio Gel Moussant Foaming Gel 500 ml1.078Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bioderma Sensibio H2O 850 ml Skt:01/01/2023 Ürün Açıklaması Suya dayanıklı makyaj dahil, kiri ve yağı kolay bir hamle ile cilde zarar vermeden temizler. Durulama gerektirmez. Miseller, kiri içine hapsederken cildin doğal florasını korur. Maskenin ciltte yarattığı kızarıklığı ve rahatsız hissini gidermeye yardımcı olur.Yatıştırıcı içeriklerle ciltteki hassasiyet ve rahatsızlık hissinin giderilmesine yardımcı olur. Salatalık ekstresiyle ciltte ferahlatır.Cildin pH seviyesi ile uyumludur (pH 5.5) İçindekiler AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM BROMIDE, DISODIUM EDTA. Kullanım Talimatları Bir pamuk parçası yardımıyla cilt temizlenir ve/veya makyaj çıkarılır. Durulama gerektirmez. Sabah ve/veya akşam kullanılabilir. Bioderma Sensibio Gel Moussant Foaming Gel 500 ml SKT:09/2024 Hassas ve nem kaybı yaşayan ciltlere özel durulanan misel temizleme jeli Hangi Endişe / İhtiyaç için Önerilir? Dış Etkenlere Bağlı Yanma Batma Hissi,Hassasiyet Nemsizlik Uygun Cilt Tipleri : Hassas Cilt Hangi Yaşa Uygun?: Genç ve Yetişkin Kullanım Bölgesi: Yüz ve Göz Çevresi Ürün Faydaları Cildi nazikçe temizler ve makyajdan arındırır. Cildi derinlemesine nemlendirmeye destek olur. Cildin yatıştırılmasına yardımcı olur. D.A.F. kompleksi patentli doğal kompleks cildin tolerans eşiğini artırmaya yardımcı olur. Kurutucu medikal tedavilerle birlikte kullanılabilir. Kullanım Şekli - Önceden su ile hafifçe ıslatılmış nemli cilde uygulanır. - Yüze uygularken köpürtülür ve ardından bol su ile durulanır ve ardından cilt hafifçe kurulanır. - Sabah ve/veya akşam kullanıma uygundur.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar