banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bioderma Sebium İzokit Destek Bakım Kiti
Bioderma Sebium İzokit Destek Bakım Kiti
Bioderma Sebium İzokit Destek Bakım Kiti

Bioderma Sebium İzokit Destek Bakım Kiti

kurumsalKozmevit5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty999Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bioderma Sebium İzokit Sensibio Foaming Gel 45ml HEDİYE Ürün Adı: Bioderma Sebium İzokit Sensibio Foaming Gel 45ml HEDİYE SET İÇERİK: Bioderma sebium hydra 40 ml Bioderma atoderm levres stick 15 ml Bioderma sensibio Foaming gel 45 ml Ürün Adı: Bioderma Sebium İzokit Sensibio Foaming Gel 45ml HEDİYE Ürün Markası: Bioderma Ürün Boyutu: 45ml Özet Bilgi: Bioderma Sebium Hydra Cream + Bioderma Atoderm Levres + Sensibio Foaming Gel Hediye Ürün Faydaları: Yağlı ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri, kuruduklarında nemlendirilmeye ihtiyaç duyarlar. Sebium hydra oluşan bu geçici dengesizlikleri telafi etmek üzere özel olarak formüle edilmiştir. Nemlendirmeye yardımcı olur. Kızarıklık görünümünün giderilmesine yardımcı olur. Böylece cilt parlaklığını ve esnekliğini yeniden kazanmayı hedefler. Hipoalerjeniktir. Uygun Cilt Tipi: Kurumuş ve hassaslaşmış yağlı ciltler için. Kullanım Şekli: Sebium H20 ya da Sebium Foaming Gel ile önceden yıkanmış cilde günde 1 kez veya 2 kez uygulanabilir.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2924824
GarantiVar
İlan Tarihi26 Mart,
Güncel ilan - Dün 12:58
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU05201
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalKozmevit5.0 /5
Kozmevit Kozmetik Medikal Gıda Tekstil E-Ticaret İth. İhr. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar