banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bingo Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Sensitive 1440 ml X 4 Adet
Bingo Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Sensitive 1440 ml X 4 Adet

Bingo Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Sensitive 1440 ml X 4 Adet

kurumsal Mega-Store5.0/5

"Bingo Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Sensitive 1440 ml X 4 Adet"

SIFIRGARANTİLİwarranty481Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bingo Soft Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Sensitive 1440 ml x 4 Adet Bingo soft , çamaşırlarınıza bakım yaparak çamaşırınıza yumuşaklık getirir.Liflere tüm yumuşaklıklarını geri vererek kıyafetlerinizin haliyle daha rahat olmasını sağlar. Bingo Soft Konsantre lansmanı ile birlikte tüketiciye aynı yumuşaklığı çok daha az miktarda yumuşatıcı ile elde etme,taşıma kolaylığı,saklama kolaylığı ve çevreye katkıda bulunma şansı sunar. Bingo\'nun sizlerle buluştuğu ilk günden bu yana tam 25 yıl geçti. Geçtiğimiz bu çeyrek yüzyıl boyunca Bingo, bu coğrafyanın gerçeklerini ve ihtiyaçlarını bilen; sahip olduğu 25 yıllık tecrübesini sizlerle paylaşan bir marka oldu. Temizlikte çeyrek asrı devirmiş olmamızın şerefine şimdi Bingo\'da büyük bir değişim başlıyor! Pazara 1987 yılında giriş yapan Bingo, temeli o günlerde atılıp da hâlâ varlığını sürdürebilen yegane yerli sermayeli deterjan markası olmuştur. Satışlarının artmasıyla giderek büyüyen bir marka olan Bingo, 93-94 yıllarında arka arkaya Yumuşatıcı, Krem Temizleyici, Yüzey Temizleyici ve Cam Temizleyici ürünlerini piyasaya sürerek ürün gamını genişletir. 2001 yılında Bingo, İzmit\'te inşaa edilen yeni fabrikasına taşınır ve 200 bin ton toz, 300 bin ton sıvı üretim kapasitesine ulaşır. Kendi özel limanı olan bu fabrika sayesinde ihracatı canlanan Bingo\'nun piyasadaki rekabet gücü de büyük ölçüde artar. Bulgaristan, Ukrayna ve Cezayir\'de birer fabrika kurulur. Dünya genelinde tam tamına 44 ülkeye ihracat başlar. 2009 yılında Bingo\'nun rakiplerinden ayrışan şemsiye marka stratejisi, "Zamane Anneleri ve Kızları" kampanyasıyla desteklenir. Tüketici nezdinde marka bilinirliği artan Bingo, üç yıl içinde ambalajdan reklama birçok alanda ödüle layık görülür. Bingo 25. yılına, logosundan ürün gamına kadar uzanan köklü değişikliklerle giriyor. Yeni logo tasarımıyla Bingo, şimdi daha sıcak, yakın ve modern bir görünüme sahip. Ayrıca logo zemininde yer alan yeni sembolü sayesinde su damlasının dokunduğu yeri temizleyen, doğadan gelip yine doğaya dönen karakteristiği; Bingo\'nun dokunduğu, birebir kullanıldığı her yerde su olduğunu sembolize ediyor.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2562246
GarantiVar
İlan Tarihi21 Şubat
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU2000000111
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsal Mega-Store5.0 /5
Mümin Talha Tayrapaz
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Satıcının diğer ilanlarıTümü
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar