banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bgs Dijital Kumpas 150 Mm Hassas Ölçüm
Baktığın ilan kapandıBgs Dijital Kumpas 150 Mm Hassas Ölçüm1.501Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

"BGS Dijital Kumpas 150 mm, hassas ölçümler yapmanıza ve çeşitli uygulamalar için mükemmel bir seçenek sunar. Bu ekstra geniş kumpas, milimetre ve inç ölçeklerini sunar ve 1/100 mm hassasiyeti ile mükemmel doğruluk sağlar. Her pozisyon için sıfır sıfırlama özelliği sayesinde kolay ve hızlı ölçümler yapabilirsiniz. Ayrıca, metrik ve inç arasında dönüşüm yapabilme yeteneği, farklı projelerde kullanım kolaylığı sunar. BGS Dijital Kumpasın + / - ekranı, ölçümleri daha hassas bir şekilde takip etmenize yardımcı olur. Dahili pil ile çalışır ve uzun ömürlü kullanım sağlar. Dayanıklı plastik yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. BGS Dijital Kumpas 150 mm ile hassas ölçüm işlemlerinizi kolayca gerçekleştirin ve projelerinizi daha verimli hale getirin."

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar