banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
BGS Cırcır Kol Mafsallı 1/2 620 Mm
Baktığın ilan kapandıBGS Cırcır Kol Mafsallı 1/2 620 Mm3.274Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

BGS 1/2 Mafsallı Cırcır Kol, dayanıklı malzemesi ve ergonomik tasarımıyla işlerinizi kolaylaştırır. İşte bu ürünün öne çıkan özellikleri: - **Tahrik ve Sürücü Profili:** Tahrik profili boyutu metrik 12,5 mm, sürücü profili boyutu ise inç 1/2" dir. - **Çıkış Profili:** Dış kare çıkış profili sayesinde birçok farklı uç ve adaptörle kullanılabilir. - **Malzeme Kalitesi:** Krom Vanadyum Çelik malzemesi yüksek dayanıklılık ve uzun ömür sağlar. - **Uzunluk:** 620 mm uzunluğu, daha fazla kaldıraç gücü ve erişim sağlar. - **Maksimum Tork:** 512 Nm maksimum tork kapasitesi, zorlu işlerde güçlü bir performans sunar. - **Cırcır Kafası:** 24 dişli cırcır kafası, hızlı ve hassas iş yapmanıza yardımcı olur. Bu mafsallı cırcır kol, otomotiv işlerinden endüstriyel uygulamalara kadar birçok farklı alanda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Brio kalitesi ve dayanıklılığı ile güvenle kullanabilirsiniz.

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar