banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bepanthol Sensidaily Vücut Kremi 200ml
Baktığın ilan kapandıBepanthol Sensidaily Vücut Kremi 200ml325Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bepanthol SensiDaily Çok Kuru ve Atopik Ciltler için Vücut Kremi 200 ml Bepanthol SensiDaily Vücut Kremi çok kuru veya atopik ciltler için geliştirilmiş, bebeklikten itibaren kullanılabilen, prebiyotikli bir günlük vücut kremidir. Düzenli kullanımda, prebiyotikli formülü ile cildin doğal koruyucu bariyerini destekler. Tekrarlayan yoğun kuruluğu ve kaşıntıyı başlamadan önler. Epidermiste bulunan ve cildin koruyucusu olan mikroflorayı, prebiyotik içeriği ile destekler. İçeriğinde bulunan sheabutter, seabuckthorn yağı, zeytinyağı, B3 vitamini, Seramid 3, Provitamin B5 ve gliserin sayesinde cilt bariyerini destekler. Bebeklerde ve çocuklarda kullanımı güvenlidir. Koruyucu, parfüm, paraben, SLS ve renklendirici içermez. Formu: 200 ml

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar