banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Balık Yağı 150ml Ve Imunol Şurup 150ml Seti
Baktığın ilan kapandıBalık Yağı 150ml Ve Imunol Şurup 150ml Seti330Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ocean balık yağı 150ml ve imunol şurup 150ml seti Takviye edici gıda Ocean balık yağı Her 5ml de Balık yağı 4506mg Omega3 1480mg Epa 740mg Dha 470mg Imunol sıvı form Ekinezya ekstraktı 300mg 1,3-1,6 beta glukoan 50mg C vitamini 40mg Çinko 5mg Propolis 3,5mg Kullanım şekli : Tavsiye edilen günlük kullanım miktarı 4-10 yaş grubu çocuklar ve yetişkinler için tok karnına balık yağı için 5ml, imunol için 10ml tok karnına tüketilmesi şeklindedir. Ürün içeriği : Ocean balık yağı Doğal aroma verici, antioksidan tokoferolce zengin ekstrakt, trigliserid formda omega 3 Imunol sıvı form Pancar şekeri, deiyonize su, ekinezya ekstresi, kıvam arttırıcı: Gliserol, bal(%4), 1,3-1,6 beta glukan, c vitamini (l-Askorbik asit), propolis ekstraktı, çinko sülfat monohidrat, kıvam arttırıcı: Ksantan gum, maltodekstrin, koruyucu: Potasyum sorbat, çilek aroma verici Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar