banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
AVENE XeraCalm A D Yatıştırıcı Nemlendirici Krem 400 Ml
Baktığın ilan kapandıAVENE XeraCalm A D Yatıştırıcı Nemlendirici Krem 400 Ml855Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Avene Xeracalm A.D Yatıştırıcı Nemlendirici Krem 400 ml Ürün Adı: Avene Xeracalm A.D Lipid Replenishing Cream 400 ml Ürün Faydaları: Çok kuru ciltlerdeki kızarıklık problemlerini düzenler. 12 yıllık Araştıma sonucu geliştirilen ı-modulia adlı patentli etkeni içerir. Kuru ciltlerdeki kaşıntı problemlerini yatıştırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki Cer-Omega ile cildin lipit yağ tabakasını taklit eder ve onarır. Yaş farketmeksizin kuruluk ve hassasiyet problemlerinde bebekler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. Balsam formu da bulunan ürünün, krem formunu daha akışkan formda tercih edebilirsiniz. Cilt Tipi: Çok kuru ve atopiye yatkın cilt Kullanım: Günde bir ya da iki kez yüz ve vücudun kuru bölgelerine uygulayınız. Ürün Bileşimi: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA).GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM).CETEARYL ALCOHOL.OENOTHERA BIENNIS -(EVENING PRIMROSE) OIL- (OENOTHERA BIENNIS OIL).-CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE.CETEARYL GLUCOSIDE.-AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRAT.ARGININE.CARBOMER.EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS.GLYCINE.SODIUM HYDROXIDE.TOCOPHEROL*<?xml:namespace prefix = "o" />

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar