banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Avene DermAbsolu Night Cream 40 ml
Avene DermAbsolu Night Cream 40 ml
Avene DermAbsolu Night Cream 40 ml
Avene DermAbsolu Night Cream 40 ml
Avene DermAbsolu Night Cream 40 ml

Avene DermAbsolu Night Cream 40 ml

kurumsalKozmevit5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty1.266Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Avene Dermasolu Comforting Night Balm 40 ml Ürün adı: DermAbsolu GECE Rahatlatıcı Gece Balmı Avene Canlandırıcı ve sıkılaştırıcı Gece Balsamı 40 ml Ürün faydaları: Ciltteki yaşlanma ve sıkılık kaybına karşı gece boyu çalışır. Aktif bileşenleri sayesinde cildinize ışıltı ve renk verir. Cildinizi gece boyu nemlendirir. Cilt tipi: Hassas,sıkılık,yoğunluk ve ışıltı kaybı yaşayan ciltler için Kullanım şekli: Ürün kavanozunu çeyrek tur çevirerek açık konumuna getiriniz ve doz için düğmesine basınız Akşamları temiz cilde yüz ve boyun bölgesine uygulayınız Ürün Bileşimi: Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Caprylic-Capric Triglyceridee, Coco-Caprylate-Capratee, Glycerin., Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii Butter), Methyl Gluceth-20, Dimethicone, Behenyl Alcohol, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Linoleate, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Bakuchiol Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Cetearyl Glucoside, Dimethicone Crosspolymer, Disodium Edta, Fragrance (Parfum), Glyceryl Linolenate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil (Glycine Soja Oil), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil), Hydrogenated Starch Hydrolysate, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Tocopheryl Glucoside, Vanilla Tahitensis Fruit Extract, Water (Aqua).

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2977049
GarantiVar
İlan Tarihi03 Nisan,
Güncel ilan - Bugün 14:57
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU05346
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalKozmevit5.0 /5
Kozmevit Kozmetik Medikal Gıda Tekstil E-Ticaret İth. İhr. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar