banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Avene Cleanance Women Somoothing Night Cream 30 ml
Baktığın ilan kapandıAvene Cleanance Women Somoothing Night Cream 30 ml688Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Avene Cleanance Woman Smoothing Night Cream 30ml Ürün Adı: Avene Cleanance Women Akneye Eğilimli Ciltler İçin Gece Bakım Kremi 30 ml Aktif İçerik: Synovea, retinaldehit ,X-pressin Ürün Faydaları: Erişkin akne ve cilt pürüzlerini gidermeye yardımcı olur. Cilt dokusunu düzenler leke ve cilt problemleri için gece boyu çalışır. Yağsız dokusuyla cildi sarar ve gece boyu cildi nemlendirir. Cilt Tipi: Akneye meyilli ,sivilceli ,pürüzlü ,lekeli erişkin cilt Kullanım: Temiz cildinize akşamları ince bir tabaka halinde sürünüz.gözlerle temastan kaçınınız. Ürününüzü kullanırken gündüzleri güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmeyiniz. Ürün Bileşimi :Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua). Capryl - Capric Triglyceride. Isododecan. Dimethikon. Glycerin. Pentylenglycol. Propylenglykol. Wasser (Aqua). Squalan. Glycerylstearat. Peg-100 Stearate. Hexylresorcinol. 1,2-hexanediol. Algin. Arachidylalkohol. Arachidylglucosid. Behenylalkohol. Benzoesäure. Bht. Caprylylglycol. Carbomer. Dimethicone Cross Spolymer. Dimethiconol. Duft (Parfum). Hydrogeniertes Polyisobuten. Hydroxyethylacrylat - Natrium. Acryloyldimethyltaurat-copolymer. Papain. Peg-7 Trimethylolpropan-kokosnuss-ether. Red33 (Ci 17200). Retinal. Natriumhydroxid. Sorbitan Isostearate. Stearylalkohol. Titandioxid (Ci77891). Xanthan Gum <?xml:namespace prefix = "o" />

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar