banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Aveda Sap Moss Nemlendirici Saç Bakım Kremi 200ml

Aveda Sap Moss Nemlendirici Saç Bakım Kremi 200ml

kurumsalSaraçhane KozmetikSIFIRGARANTİLİwarranty1.045Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Aveda Sap Moss Nemlendirici Saç Bakım Kremi 200ml 018084001950 Sap Moss (tm) adını içinde bulundurduğu bitkisel bileşenlerden alır. İzlanda yosunu ve karaçam ağacı özü ile formüle edilen Sap Moss (tm) Weightless Hydration Şampuan ve Saç Kremi saçları ağırlaştırmadan nemlendirirken kabarıklığı ve elektriklenmeyi önlemeye yardımcı olur. Yasmin, organik sertifikalı buhur ve misk ada çayından oluşan %100 doğal türevli Pure-Fume aroması ile saçlarınıza nüfuz eder. Sap Moss (tm) Weightless Hydration Şampuan ve Saç Kremi; yasmin, organik sertifikalı buhur ve misk ada çayından oluşan %100 doğal türevli Pure-Fume aroması ile saçlarınıza nüfuz eder. Bu seri boyalı saçlar için de uygundur ve evrensel formülü tüm saç tiplerine uyumlu olacak şekilde geliştirilmiştir. Sap Moss (tm) Weightless Hydration Saç Kremi kalın telli ve daha çok neme ihtiyaç duyan saçlarda durulanmayan saç kremi (leave in treatment) olarak da kullanılabilir. . Tüm Aveda ürünleri gibi, Sap Moss (tm) Weightless Hydration Şampuan ve Saç Kremi % 100 hayvan dostudur, bu nedenle hiçbir zaman hayvanlar üzerinde test edilmezler. Saçdaki nem oranını %81 arttırır** 10 kadından 9u Sap Moss (tm) kullandıktan sonra saçı ağırlaştırmayan nemi hissettiğini ve saçlarının daha yumuşak ve sağlıklı görünüme sahip olduğunu söyledi. * %94 doğal türevlidir*** Yasmin, organik sertifikalı buhur ve misk ada çayından oluşan %100 doğal türevli Pure-Fume aroması ile saçlarınıza nüfuz eder. 420 kadının şampuan ve saç kreminin testine göre alınan sonuçlar Bukleli saçlarda yapılan laboratuvar testlerine göre Bitkilerden, petrol dışı minerallerden ve sudan KULLANIM Şampuandan sonra, pürüzsüz bir doku için sap moss saç kremini kökten uca uygulayın. Durulama İpucu: Daha fazla nemlendirmeye ihtiyaç duyan dokulu saçlar için durulanmayan saç kremi olarak kullanılabilir. Bu Ürün Karakter Medya Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2542881
GarantiVar
İlan Tarihi07 Şubat,
Güncel ilan - Önceki Gün 23:21
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUAVD01950
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalSaraçhane Kozmetik
SARAÇHANE KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar