banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Aveda Foam Reset Kuru Saç Bakım Şampuanı 150ml

Aveda Foam Reset Kuru Saç Bakım Şampuanı 150ml

kurumsalSaraçhane KozmetikSIFIRGARANTİLİwarranty930Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Özellik; foam reset rinseless hydrating hair cleanse saç derisini ve saçı temizler, nemlendirir, elektriklenmeyi önleyip, saç derisini ferahlatıp ve yatıştırır. %97 doğal türevlidir** tüm saç tipleri için saçı durulama gerektirmeden nazikçe temizler ve nemlendirir Durulama gerektirmeyen hafif köpük formu ile saçı baştan sona nemlendirir. Örgü ve kaynak saçlar dahil olmak üzere tüm saç türlerini yeniler. Saç derisini yatıştırır. İçermez:Silikon, paraben, mineral yağ, vazelin, parafin, ftalat, formaldehit, formaldehit vericiler, etanolaminler, SLS, SLES, parafin, oksibenzon, benzon, retinil palmitat, mikrokristalin balmumu, polietlien boncuklar, triklosan, triklokarban, lanolin, karmin ve talk. **Bitkilerden, petrol dışı minerallerden veya sudan.Avedanın yasemin ve sertifikalı organik mandalina, limon, ylang ylang ve diğer saf çiçek ve bitki özleri ile ürettiği kendi pure-fume aroması. Hayvan dostudur. Kullanım; Saçlarınızı iki yana ayırın ve ürünü elinize alarak ya da direk olarak saç derisine sürerek uygulayın. Saç derisine masaj yaparak saçı temizleyin ve sonrasında dilediğiniz gibi şekillendirin. Bu Ürün Karakter Medya Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2542052
GarantiVar
İlan Tarihi07 Şubat,
Güncel ilan - Dün 15:26
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUAVD15049
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalSaraçhane Kozmetik
SARAÇHANE KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar