banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Aveda Botanical Repair İnce Telli Yıpranmış Saç Onarıcı Maske 350ml

Aveda Botanical Repair İnce Telli Yıpranmış Saç Onarıcı Maske 350ml

kurumsalSaraçhane KozmetikSIFIRGARANTİLİwarranty2.519Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Aveda Botanical Repair İnce Telli Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskesi 350ml 018084019313 Hafif dokulu yoğun bakım, bitkilerin gücü ile yoğun onarım için saç tellerini anında güçlendirir; ağırlık yapmaz * Kadınların %9.2si saçlarının anında daha canlı ve daha az yıpranmış göründüğünü söyledi * Kadınların%95i saçlarının anında onarılmış göründüğünü ve hissettiğini söyledi. * Sadece 1 kullanımdan sonra bile saçları anında daha canlı, yumuşak, pürüzsüz ve parlak göstererek dönüştürür. * Gelecekteki hasarlara karşı korunmaya yardımcı olmak için saçı güçlendirir. * Saçın 3 temel katmanındaki (F katmanından kortekse) hasarı onarmaya. * Kırılmadan kaynaklanan hasarı önlemeye yardımcı olmak için saçı anında yumuşatır ve kolay taranır hale getirir. * Konforlu bir bakım ile saç yumuşak ve pürüzsüz bir his kazanır. * Ağırlık yapmayan bakım için formüle edilmiş lüks ipeksi krem dokusuna sahiptir. * Tüm ince ve orta kalınlıktaki saç dokuları için formüle edilmiştir. * %98 doğal türevlidir * * Boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçların kullanıma uygundur.Avedanın sertifikalı organik ylang-ylang, gül ve mercanköşk ve diğer saf çiçek ve bitki özleriyle kendi ürettiği pure-fume(tm) aroması.KullanımŞampuandan sonra nemli saça uygulayın. 25 dakika bekletin. İyice durulayın. Bu Ürün Karakter Medya Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2543199
GarantiVar
İlan Tarihi07 Şubat,
Güncel ilan - Bugün 15:26
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUAVD19313
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalSaraçhane Kozmetik
SARAÇHANE KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar