banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Argeus Katlanabilir Plaj-Bahçe-Kamp Arabası Kırmızı
Baktığın ilan kapandıArgeus Katlanabilir Plaj-Bahçe-Kamp Arabası Kırmızı4.534Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Argeus Katlanabilir Plaj-Bahçe-Kamp Arabası Kırmızı Argeus Katlanabilir Plaj, Bahçe ve Kamp Arabası doğadaki tüm etkinliklerinizde en büyük yardımcınız. Eşyalarınızı yorulmadan pratik bir şekilde taşıyabilirsiniz. Özellikler: Katlanabilir ön iki tekeri 360° dönebilme özelliğine sahiptir. 600D Polyester Lamine Kumaş kullanılarak üretilmiştir. Çıkarılabilir ve yıkanabilir kumaşı sayesinde arabanızı çok kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Gövdesi 1.sınıf paslanmaz çelikten üretilmiştir. 90 KG yük taşıma kapasitesi vardır. Ayarlanabilir çekme direksiyon Ön kısımda 2 adet şişe gözü bulunmaktadır. Boyutlar: Ürün Ağırlığı 10 Kg Kapalı Ölçüsü: 76x60x22 Açık Ölçüleri: Genişlik: 60 Cm Uzunluk: 90 Cm Yükseklik: 60 Cm Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar