banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Argeus Katlanabilir Pedli Tabure Siyah
Baktığın ilan kapandıArgeus Katlanabilir Pedli Tabure Siyah364Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Argeus Katlanabilir Pedli Tabure Doğadaki balıkçılık,kamp,gezi ve seyahat aktivitelerinizde kullanmanız için tasarlandı. Ürün Özellikleri: Kullanımı kolay basit ve etkili oturak. Boyut Özellikleri: Katlandığında az yer kaplar. 7 Litre hacimli Açık Durumdaki Hali: Yükseklik:37.5cm / Genişlik:30cm / Uzunluk:30cm Kapalı Hali: Yükseklik:48cm / Genişlik:30 / Uzunluk:6cm Taşıma Kolaylığı Ağırlık: 800gr oluşuyla taşınması oldukça kolay. Paslanmazlık Paslanmaya karşı oldukça dayanıklıdır ve deniz kıyısında kullanılabilir. Dayanıklılık Maksimum 90 kg ağırlık için test edildi, onaylandı. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar