banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
AKINSOFT WOLVOX SERVİS YÖNETİMİ-1

AKINSOFT WOLVOX SERVİS YÖNETİMİ-1

kurumsalEmba Bilişim5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty37.031Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Wolvox Servis Yönetimi 1 Wolvox ERP (1 Kullanıcı) Cari 1 Kasa Stok 1 Fatura e-Fatura / e-Arşiv / e-İrsaliye / e-Müstahsil (Modülü kullanmak için AKINSOFT kontör bakiyenizin olması gerekir.) Teklif Servis Transfer Finansal Analiz Şirket Sayısı (1 Şirket) Kullanım Alanları Bilişim,Otomotiv,beyaz eşya ve tüm servis hizmeti veren işletmeler için. İçerdiği Modüller AKINSOFT WOLVOX Servis Programı , WOLVOX Erp' nin bir parçasıdır ve tam entegrasyonludur. Öne Çıkan Özellikler * Servis hizmeti verdiğiniz işlem ve hizmetleri tanımlayarak sabit işlem ücreti belirtebilir, * Servis hizmeti verdiğiniz markaları ve ürünleri tanımlayıp carilerinize ekleyerek hangi ürünlerden servis hizmeti alabileceğiniz belirtebilir, * Servis fiş durumlarını tanımlayabilir, durum değişikliklerinde carilere otomatik e-mail / SMS gönderilmesini sağlayabilir, * Servis paketleri tanımlayabilir, tanımlı paketler kullanıldığında yapılacak işlemleri ve kullanılması gereken yedek parçaları belirtebilir, * Servis araç tanımlarını yapabilir ve araç sorumlularını belirleyebilir, * Servis fişlerinde araç seçerek araçla ilgilenen personellerin iş yüklerini raporlayabilir, iş planını personel ve araç iş yüküne göre gerçekleştirebilir, * Servis grupları oluşturarak servis fişlerinde grup seçimi yapabilir, raporlamalarda bu gruplardan faydalanabilir, * Dış servis işlemlerini belirtebilir, (servis hizmeti işletmeniz dışında bir işletmede veriliyorsa) * Giriş ve teslim tutanağı yazdırabilir, * Servis bakım sözleşmesi düzenleyerek bakım tarihi uyarılarından faydalanabilirsiniz.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 3194011
GarantiVar
İlan Tarihi01 Mayıs,
Güncel ilan - Dün 13:56
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUEMBA03366
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Niğde
Satıcı Bilgileri
kurumsalEmba Bilişim5.0 /5
EMBA BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar