banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
PRENS KİREÇ VE PAS SÖKÜCÜ (PORÇÖZ) 1000 ML
Baktığın ilan kapandıPRENS KİREÇ VE PAS SÖKÜCÜ (PORÇÖZ) 1000 ML86Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Kireç ve Pas Sökücü 1000 ml İçerik: Deiyonize su, Nitrik asit (CAS 7697-37-2) %162, ayrıca boya içerir. Kullanım Talimatı: Prens Kireç ve Pas Sökücü'yü çaydanlık veya su ısıtıcısına doğrudan dökünüz. Etki sesi kesilene ve kireç temizlenene dek beklenir, bol su ile durulanır. İhtiyaç olması durumunda işlem bir kez daha tekrarlanır. Fayans, banyo ve cam yüzey temizliklerinde 1 lt suya 100 ml ürün karıştırarak uygulayınız. Temizlik sonrası yüzeyi bol su ile durulayınız.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar