banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
toplama pc pentium RX5700XT 16 gb ram m2 rgb geniş kasa Premium kasa
Baktığın ilan kapandıtoplama pc pentium RX5700XT 16 gb ram m2 rgb geniş kasa Premium kasa 19.000Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

SELAMLAR DOSTLAR SİSTEM EN ALTA DETAYLI ÖZELLİKLERİ YAZMAKTADIR HANGİ PARÇA SIFIR HANGİSİ İKİNCİ EL TÜM HERSEY YAZMAKTA. KASA HERHANGİ BİR İŞLEM GÖRMEMİŞ TAMİR VS. ÇÖP EDECEK HİCBİRSEY YAPILMAMIŞTIR. GELİP CANLI OLARAK TESTLERİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ YERİMİZ MEVCUTTUR GEREKLİ EKİPMAN PROGRAMLAR VS VARDIR HERHANGİ BİR SIKINTIDA İADE KABUL EDERİM SÖZÜMÜN GARANTİSİ OLARAK 1 HAFTA TEST SÜRESİ VERİYORUM BOZULUR VS. KULLANICI HATASI OLMADIĞI SÜRECE İADE KABUL EDERİM PARA VERİYORSANIZ HAKKINIZI ALMAK ZORUNDASINIZ... İŞLEMCİ:İNTEL pentium gold g6400 (İKİNCİ EL) EKRANKARTI: RX 5700 XT AMD(İKİNCİ EL) ANAKART:TZ590 BİOSTAR(İKİNCİ EL) M2 SSD:MLD M300 500GB (SIFIR) RAM:HYPER X 16 GB (İKİNCİ EL) KASA:RAMPAGE ESPECTRO (SIFIR) POWER SUPLY: 80+PLATİNUM(İKİNCİ EL) HAYIRLI ALIŞVERİŞLER

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar