banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Samsung Single Pad Kablosuz Şarj Cihazı Siyah (Teşhir & Outlet)
Baktığın ilan kapandıSamsung Single Pad Kablosuz Şarj Cihazı Siyah (Teşhir & Outlet)337Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

* TEŞHİR ÜRÜNÜDÜR.* 1 YIL ÜRETİCİ FİRMA GARANTİLİDİR.Kablosuz Şarj Teknolojisi: Samsung Single Pad, pratik ve hızlı kablosuz şarj özelliği ile cihazlarınızı kolayca şarj edebilmenizi sağlar.Şık Tasarım: Siyah renkteki şık tasarımı, her mekana uyum sağlayarak modern bir görünüm sunar.Tek Dokunuşla Şarj: Cihazınızı şarj etmek için sadece pad üzerine yerleştirin, tek dokunuşla şarj işlemi başlasın.Ev ve İş Yerinde Kullanım: Kompakt tasarımı ile evde veya yerinde şarj ihtiyacınızı karşılar.Güvenli ve Hızlı Şarj: Samsung'un güvenilir teknolojisi ile cihazlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde şarj edin.Not: Bu ürün teşhir ve outlet kategorisine aittir. Hafif çizik veya deformasyon içerebilir, ancak ürünün performansına herhangi bir şekilde etki etmez.

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar