banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz

Philips  Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz
Philips  Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz
Philips  Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz
Philips  Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz
Philips  Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz
Philips  Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz
Philips  Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz

kurumsalSATECH5.0/5SIFIR AYARINDAGARANTİLİwarranty4.299Ücretsiz kargoPiyasadaki sıfır fiyatı5.8991.600cebinde kalacak

Bu ürünü satan 164 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Kredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (7)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalHesaplı Kitaplı5.0/5 SIFIRwarranty7.290
kurumsalÇelik Avm4.2/5 SIFIRwarranty5.794
kurumsalMonyerSIFIRwarranty5.499
kurumsalÇelik Avm4.2/5 SIFIRwarranty5.000
userAhmet K.4.2/5 SIFIR AYARINDAwarranty4.999
kurumsalSATECH5.0/5 İYİ DURUMDAwarranty4.299
userYiğit Ö.PARÇA NİYETİNE1.999
İlan Bilgileri

Ürün bir kaç kere kullanılmıştır. Adınıza fatura kesilecektir. Bundan dolayı ürünü aldığınız gün faturanız kesilecek ve 24 ay garantisi başlayacaktır. Üründe kargodan kaynaklı kasasında ufak deformasyon vardır. Ama sorunsuz olarak çalışmaktadır. Ayrıca üst kısmında çizikler mevcuttur. Görsellerde paylaşılmıştır.

Kullanım durumuSıfır ayarında
İlan No 1209267
GarantiVar
İlan Tarihi12 Aralık 2023
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalSATECH5.0 /5
SATECH DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Aynı Ürünün Diğer İlanlarındaki Soru & Cevaplar

Aynı ürünün birçok ilanı olabilir, merak edilenler ve cevapları işte burada! Bir göz atmak isteyebilirsin diye düşündük.
Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız FritözPhilips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız FritözİYİ DURUMDAwarranty4.299
  • "Merhaba ismim Rüstem ağacan.sizden Philips dikey Süpürge aldım. Ürünü ne zaman kargoya verebilirsiniz acaba?"-Merhaba. Bugün paketlenip kargoya verilecektir. SATECH - 22 Mart - Aynı gün içinde cevaplandı

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Pişirme TürüSıcak Hava
Isı AyarıEvet
Çıkartılabilir HazneEvet
Otomatik KapanmaEvet
ZamanlayıcıEvet
Sesli UyarıEvet
Isınmayan GövdeEvet
LED EkranEvet
Sıcak TutmaEvet
Sepet Tutma KoluEvet
Dokunmatik EkranEvet
YağsızEvet
SeriPhilips Airfryer
Maksimum Sıcaklık200 Derece
Program Sayısı
Gövde MalzemesiPlastik
Yiyecek Kapasitesi1.4 kg
Yükseklik31.5 cm
RenkSiyah
Güç2225 W
Genişlik32.1 cm
Hazne Kapasitesi7.3 lt
Ağırlık7.99 kg
Derinlik43.3 cm
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar
  • Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz Banayeni ile keşfet

    İkinci El Philips Airfryer XXL 

    Philips Avance koleksiyonunun bir parçası olan Airfryer XXL, lezzetli ve sağlıklı besinler elde etmeniz için tasarlandı. Geniş boyutları ile dikkat çeken Philips Airfryer XXL 7,3 litre kapasitesi ile öne çıkar. Böylece aile boyu sağlıklı bir öğünü tek seferde hazırlamak mümkün hale gelir. Philips Airfryer XXL Avance özellikleri ve tasarımıyla mutfaklara hem şıklık hem de işlevsellik katar.

    Siyah rengi ile dikkat çeken Philips Airfryer HD9650, dijital göstergeleri ve kompakt tasarımı ile göz kamaştırır. Rapid Air teknolojisinin kullanıldığı fritözde, LED ekran sayesinde gerekli ayarları yapmak oldukça kolaydır. Farklı pişirme fonksiyonları ile HD9650/90 size dilediğiniz yemeği yapma fırsatı sunar. 

    Farklı lezzetleri denemek isteyenler için yemek tarifi sunan uygulama ile birlikte gelen Philips Air fryer XXL sayesinde yağ kullanmadan lezzetli kızartmalar yapmanız mümkün olur. Ayrıca çıkarılabilir parçalara sahip olan tasarımı her kullanımdan sonra fritözü kolayca temizleyebilirsiniz. 

    Philips Airfryer, 5 farklı hazır ve manuel ayarlama alternatifi sayesinde birbirinden farklı yemekleri hazırlamanıza yardımcı olur. Gerek kızartma ya da deniz mahsülü gibi ana yemekleri gerek kek gibi atıştırmalıkları Philips Air fryer XXL ile kısa ve kolay bir şekilde pişirebilirsiniz. Siz de eşsiz Philips Airfryer XXL özellikleri ile şahane sofralar kurabilir, sevdiklerinize lezzetli sunumlar ikram edebilirsiniz.

    Philips Airfryer XXL Özellikleri

    Philips Airfryer, sunduğu sayısız özellik ile sofralara sağlığı ve lezzeti birlikte getirir. Hızlı ve kolay bir şekilde yemek pişirmek Philips HD9650 ile mümkün hale gelir. Fat Removal ve Rapit Air teknolojileri ile üretilen Philips Airfryer Avance Collection XXL size umduğunuzdan çok daha fazlasını sağlar. Airfryer Philips XXL modelinin aşağıdaki özellikleri mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırır:

    Fat Removal Teknolojisi

    Fazla yağı ayırıp hapseden Fat Removal teknolojisiyle her şey kontrol altında! Bu teknoloji sayesinde HD9650 ile yaptığınız yemeklerde yağı fazla kaçırma derdiniz olmaz. Philips Airfryer, kızartma yaparken eklenen fazla yağı ayırır ve farklı bir haznede saklar. Fat Removal teknolojisine sahip tek Airfryer olan Philips Airfryer XXL ile sağlıklı beslenmek hiç olmadığı kadar kolaydır. İçi yumuşacık, dışı ise çıtır çıtır pişen yemekleriniz ile sağlıklı beslenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

    Sıcak Tutma Modu

    Hazırladığınız yemekleri hemen servis edemediğiniz durumlarda fritözün sıcak tutma modunu kullanabilirsiniz. Philips Airfryer Avance modelinin sıcak tutma modu sayesinde pişirdiğiniz yemekler 30 dakikaya kadar ideal sıcaklığını korur. Böylece, geç servis etseniz bile yemekleriniz en sıcak ve taze haliyle sofrada yerini alabilir. Size sadece lezzet dolu sofranın tadını çıkarmak kalır.

    Geniş İç Hacim ile Aile Boyu Ziyafet

    Philips Airfryer XXL, geniş iç hacmi sayesinde bütün bir tavuk gibi büyük parçaları tek seferde pişirebilmenize olanak tanır. 1,4 kilograma kadar kızartma pişirebilmeniz için elverişli yapısı sayesinde Airfryer XXL modelini kullanarak tek seferde ailece ziyafet yaşayabilirsiniz. 7,3 litre kapasiteye sahip tavası ise 6 porsiyona kadar servis imkânı sunar. Böylece kalabalık misafirlerin ağırlandığı anlarda Philips Airfryer XXL kurtarıcınız olur.

    Rapid Air Teknolojisi

    Rapid Air teknolojisine sahip olan Philips Airfryer XXL, 7 kat daha fazla hava akışı sağlar. Böylece hazırladığınız tüm yiyecekler taptaze ve çıtır çıtır olur. İçi yumuşacık dışı çıtır lezzetler elde edebilmenizi sağlayan Rapid Air teknolojisi sayesinde yemekler çok daha lezzetli hale gelir.

    Zaman Kazandıran Teknoloji

    Philips Airfryer XXL 2. el ile yemek pişirmek oldukça hızlı ve kolaydır. Philips Airfryer XXL 2. el ürününde bulunan anında ısı ve Rapid Airflow teknolojisi sayesinde yemekler, fırında hazırlananlara göre 1,5 kat daha hızlı pişer. Üstelik pişirme işlemine geçmeden önce Airfryer için ön ısıtma işlemi uygulamanıza gerek yoktur. HD9650 Philips ile yemek pişirmek için cihazı açmanız yeterli olur. Philips Airfryer XXL 2. el cihazını pişireceğiniz ürüne uygun şekilde ayarladıktan sonra tek yapmanız gereken bir süre beklemektir. Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra yemeğinizi servis edebilir ve afiyetle yiyebilirsiniz.

    Minimum Yağ ile Maksimum Lezzet

    Kızartmalar dahil en sevdiğiniz yiyecekleriniz Philips Airfryer ile daha sağlıklı ve hafiftir. Çünkü Philips Airfryer XXL Avance çok az yağ ekleyerek ya da hiç yağ eklemeden yiyeceklerinizi pişirmenizi sağlar. Pişirme sırasında sıcak havayı kullanan Philips Airfryer XXL HD9650 ile %96’ya kadar daha az yağ ile kızartma işlemi uygulayabilirsiniz. Çok az miktarda ekleyeceğiniz yağ ile çıtır çıtır kızartmalar yapmanız Philips HD9650 XXL sayesinde mümkün olur.

    5 Adet Ön Ayarlı Pişirme Programı

    Airfryer HD9650; patates, et, bütün tavuk ve balık gibi dondurulmuş ürünleri tek düğmeyle pişirmenizi sağlar. 5 adet ön ayarlı pişirme programı bulunan Philips Airfryer XXL 2. el ile hemen pişirmeye başlamak için dijital ekranı kullanmanız yeterlidir. İkinci el Philips Airfryer XXL modelinde bulunan QuickControl düğmesine basarak sıcaklık ve pişirme sürelerini ayarlayabilir, yiyecekleri kontrolünüz altına alabilirsiniz.

    QuickClean ile Kolay Temizlik

    Philips Airfryer ikinci el tasarımı, çıkarılabilir ve yapışmaz süzgeç parçalarına sahip oluşuyla pratik bir temizlik sunar. QuickClean sepeti, Philips Airfryer XXL 2. el ürününün hızlı ve pratik bir şekilde temizlenmesini sağlar. Sepetin yapışmaz kaplaması ve çıkarılabilir çekmecesi, parçaların elde ya da bulaşık makinesinde kolayca temizlenebilmesi için uygun yapısıyla dikkat çekicidir. Her bir parçanın ayrı ayrı yıkanabilmesi, hijyenik kullanım için ideal bir yapı sunar.

    Farklı Pişirme ve Isıtma Yöntemleri Tek Üründe

    Izgara, kızartma, fırında kızartma ve fırınlama gibi farklı yöntemleri Philips Airfryer XXL ile yapabilirsiniz. Philips Airfryer XXL 2. el ürününün özellikleri bunlarla da sınırlı kalmaz. Sadece pişirme işlemini değil soğuyan yemeklerinizi ısıtma işlemini de ikinci el Philips Airfryer XXL ile yapmanız oldukça kolaydır. Philips Air Flow ve deniz yıldızı tasarımı, yiyeceklerinizin tüm yüzeylerinin eşit bir şekilde pişmesini sağlar.

    Philips Airfryer XXL Tasarımı

    İkinci el Philips Airfryer XXL, siyah rengi ile dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Ana gövdesi plastik malzemeden oluşan tasarımın kontrol panelinin rengi de yine siyah renktedir. Üst kısmında kontrol paneli, alt kısımda ise bir adet çekmecenin bulunduğu Philips Airfryer XXL tasarımı, sade oluşuyla kullanıcıyı memnun eder. Dijital arayüzü sayesinde pişirme ayarlarını yapmak ise oldukça pratiktir. 

    Philips Airfryer XXL 2. el; 7,99 kg ağırlığı, 433 x 321 x 315 mm boyutuyla alan sorunu yaşatmaz. Isı korumalı dış kaplamaya sahip olması, ürünü kullanışlı kılan diğer bir özelliktir. Hazır sinyali ve otomatik kapanma gibi özellikler ise pratik kullanımda oldukça etkilidir. LED ekran sayesinde pişirme ayarlarını görüntüleyebilirsiniz.

    Philips Airfryer XXL Ürününün Benzerlerinden Ayrılan Özellikleri

    Avance Collection serisinin bir üyesi olan Philips Airfryer XXL 2. el tasarımı serinin diğer üyeleri ile kıyaslandığında çok derin farklılıklara rastlanmaz. Bununla birlikte, bazı farklar mevcuttur. Bunlar genel olarak güç değeri, pişirme kapasitesi, otomatik ayarlama fonksiyonları gibi unsurlardır. Philips Airfryer XXL 2. el, seleflerine göre daha geniş bir pişirme kapasitesine sahiptir. Böylece daha kalabalık ailelere ve gruplara hitap eder. Bu özellik aynı zamanda daha fazla güce ihtiyaç duyduğu anlamına gelir. Fonksiyonel olarak da daha fazla seçenek sunan Philips Airfryer XXL, pek çok kullanıcı için ideal bir yapıya sahiptir. Bu özellikler aynı zamanda Philips Airfryer XXL fiyat seçeneklerini de etkileyen unsurlardır.

    Philips Airfryer XXL Modelinin Artıları ve Eksileri

    İkinci el Philips Airfryer XXL modelinin artıları ve eksileri şöyle sıralanabilir:

    • HD9650 Philips tasarımı az yağ ile ya da yağ kullanmadan pek çok yemeği pişirebilmenizi sağlar.

    • Güçlü yapısına rağmen az enerji harcar.

    • Kullanım talimatlarına uyulması halinde Philips Airfryer XXL 2. el uzun süre kullanılabilir.

    • Ev tipi tasarım olduğundan taşınması ve saklanması kolaydır.

    • Kolay temizlenebilir oluşu kullanımı çok daha pratik hale getirir.

    • Kullanıcılar tarafından rezistans temizliğinin zor olabileceği belirtilir.

    • Güç kablosu diğer air fryer ürünlerine göre kısa bulunabilir.

    • Yoğun yemek kokusu oluşumu sebebiyle küçük alanlarda kullanımı önerilmez.

    İkinci El Philips Airfryer XXL Fiyatları

    Philips Airfryer fiyatları, özellikleri ve işlevi doğrultusunda farklı aralıklara sahip olabilir. Birbirinden farklı Philips Airfryer özellikleri sebebiyle ürünün fiyat aralığı da buna uygun şekilde değişebilir. Örneğin; Philips Airfryer’ın güç seçeneği, tek seferde kaç kişilik yiyecek pişirebildiği, kaç çeşit pişirme seçeneğine sahip olduğu gibi özellikler fiyat oluşumunda oldukça etkilidir. Philips Airfryer 2. el fiyatlarında ise ürünün özelliklerinin yanında yıpranma payı da önem taşır. Yüksek kondisyona sahip ürünlerin fiyat aralığı daha üst seviyede seyredebilir. Siz de Philips Airfryer ikinci el tasarımlarını tercih ederek aynı özelliklere daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.