banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Oppo A52 64 GB

Oppo  A52 64 GB
Piyasadaki sıfır fiyatı3.535

Bu ürünü satan 1 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Yaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?

Oppo A52 64 GB Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Ekran Yenileme Hızı60 Hz
Ön Kamera Video FPS Değeri30 fps
Pil TürüLityum İyon
Kulaklık Bağlantısı3.5 mm
Video Kayıt Çözünürlüğü4K Ultra HD
İvmeölçerEvet
HoparlörStereo
ÇerçevesizEvet
AkıllıEvet
RadyoEvet
Ekran İçinde Ön KameraEvet
Çift HatlıEvet
GPSEvet
Ön Kamera Video ÇözünürlüğüFull HD
Hızlı ŞarjEvet
Arttırılabilir HafızalıEvet
BluetoothEvet
Parmak İzi OkuyuculuEvet
DokunmatikEvet
Wi-FiEvet
İşletim SistemiAndroid
Mobil Erişim Teknolojisi4G
Arka Kamera Sayısı4 Kameralı
SIM TürüNano
USB TürüUSB Type-C
Video FPS Değeri30 fps
Çıkış Yılı
Bluetooth Versiyonu5.0
Ekran TeknolojisiIPS LCD
Dahili Hafıza64 GB
Çekirdek Sayısı
RAM Kapasitesi4 GB
Dördüncü Arka Kamera2 MP
Ön Kamera16 MP
Ekran Parlaklık Değeri480 nits
İkinci Arka Kamera8 MP
Üçüncü Arka Kamera2 MP
Grafik İşlemcisi (GPU)Adreno 610
Arka Kamera12 MP
Hızlı Şarj Gücü18 W
İşlemci (CPU)Kryo 260
Ekran Boyutu6.5 inç
SeriOppo A
İşlemci Hızı2.0 GHz
Ekran Çözünürlüğü1080x2400 px
Piksel Yoğunluğu405 PPI
Ağırlık192 gr
SAR Değeri (Baş)0.935 W/kg
SAR Değeri (Vücut)1.382 W/kg
ChipsetSnapdragon 665
Batarya Kapasitesi5000 mAh
Boyutlar162x75.5x8.9 mm
Ekran Gövde Oranı83.03%
Daha fazla özellik göster

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar
  • Oppo A52 64 GB Banayeni ile keşfet

    İkinci El Oppo A52

    2005 yılında MP3 ile girdiği teknoloji dünyasında, bugün akıllı telefon pazarının en çok ürün satan dördüncü markası olmayı başaran Oppo, fiyat performans oranı yüksek modellerle Türkiye’de adından her geçen gün daha fazla söz ettiriyor. Markanın orta segmentte konumlandırılan modeli Oppo A52 tanıtıldığı günden bu yana ilgi görmeye devam ediyor. Oppo A52, göz korumalı kaliteli ekranı, güçlü performans donanımı ve yapay zeka destekli gelişmiş kamerasıyla telefonundan çok şey bekleyenler için tasarlandı. Hızlı şarj desteği de bulunan telefon, sektördeki en geniş kapasiteli bataryalardan birine sahip.

    Oppo A52 ikinci el, dünyanın her yerine Ar-Ge merkezleri olan Oppo’nun özel olarak geliştirdiği Android tabanlı işletim sistemi arayüzü sayesinde kolay, pratik ve hızlı bir deneyim sunuyor. Kullanıcılarına alışılmış Android deneyiminden çok daha fazlasını sunan Oppo A52 ikinci el telefon pazarında da tüm bu özellikleri sebebiyle yoğun ilgi görüyor. Oppo A52 64 GB depolama alanıyla gelse de bu kapasite MicroSD vasıtasıyla 256 GB daha artırılabiliyor. Ayrıca telefon hibrit çift SIM kart kullanımını da destekliyor. Yani Oppo A52 dual SIM özelliğini kullanmak istiyorsanız hafıza kartı kullanmaktan vazgeçmeniz gerekiyor.

    İkinci El Oppo A52 Tasarımında Kutuplardan Esinlenildi

    Yaklaşık 192 gram olan Oppo A52 ikinci el, son derece ince ve zarif bir tasarıma sahip. Telefonun boyu 162 mm, eni 75,5 mm ve inceliği 8,9 mm. İkinci el Oppo A52 plastik bir kasaya sahip olmasına rağmen şık görünümlü ve dayanıklı. Oppo A52 ikinci el ürününün ayna gibi parlak olan arka yüzeyi, farklı ışık koşullarında gerçek bir görsel şölen yaşatıyor. Yüzeyi son derece parlak olan telefonun yan kenarları mat dokulu oluşuyla dikkat çekiyor. Oppo A52 şikayetleri arasında, cihazda parmak izi kaldığını ifade eden yorumlar mevcut. 

    Oppo A52 ikinci el tasarımında bulunan dörtlü kamera sistemi, telefonun kasasından bir miktar çıkıntı yapsa da tasarımsal açıdan zarar vermiyor. Oppo A52 bu çıkıntı nedeniyle zeminde tam olarak düz durmasa da sahip olduğu kaplama sebebiyle bulunduğu yüzeyden kolay kolay kaymıyor. Kamera alanı, Oppo A52 2. el tasarımının rengiyle uyumlu, koyu detaylara sahip. Oppo A52 beyaz, siyah olmak üzere iki ayrı renk seçeneği sunuyor. Tüm dünyanın favorisi olan bu iki renk, Oppo’nun kutuplardan esinlendiğini söylediği tonlamalarla telefonun tasarımını tamamlıyor. Duru beyaz olarak adlandırılan model, berrak su ile gökyüzü karışımını andıran, maviye yakın bir tona sahip. Oppo A52 ekranı, yok denecek kadar ince bir çerçeve taşıyor. 

    Ekranın sol üst kısmında damla olarak tabir edilen tasarımla konumlandırılan ön kamera, çerçeveden tamamen bağımsız bir noktada bulunuyor. Kamera alanı oldukça küçük olsa da ikinci el Oppo A52 telefonunun yazılımsal özellikleri sayesinde görsel açıdan neredeyse tamamen tolere edilebilir durumda. Bu sebeple, ikinci el Oppo A52 modelinin ekranında bulunan kamera, kullanım deneyiminizi asla kesintiye uğratmıyor. Oppo A52 ikinci el tasarımına ait ekranın üst kısmında hoparlör, sol kenarında microSD kart/SIM kart çekmecesi ve ses düğmeleri bulunuyor. Güç düğmesi ise telefonun sağ kenarında yer alıyor. Oppo A52 parmak izi okuyucu güç düğmesinin içine yerleştirildi. Telefonun alt kenarında ise 3,5 mm jak girişi, USB-C girişi ve üç minik delikten oluşan alt hoparlör yer alıyor.

    İkinci El Oppo A52 Ekranıyla Gözlerinizi Daima Koruyun

    2. el Oppo A52, çentiksiz geniş ekran seven kullanıcılar için üretildi. Ekranın kullanılabilir alanı, yalnızca 1,73 mm olan çerçeve ve %90,5 olan ekran kasa oranı sebebiyle son derece yüksek. Büyük ve kullanışlı olan ekran, kaliteli bir kullanım deneyimi için güçlü ekran özellikleri ile donatıldı. Markanın Neo-Ekran adını verdiği 2400x1080 çözünürlüğündeki Oppo A52 ekranı, oyun oynarken ve film izlerken size muhteşem bir deneyim yaşatıyor. Akıllı telefon kullanımının tamamı ekran vasıtasıyla gerçekleşiyor. 

    Gün boyunca maruz kalınan dijital ekranların göz sağlığını tehlikeye atmayacak özelliklere sahip olması gerekiyor. Oppo A52 ikinci el cihazı, TÜV Rheinland Göz Koruma Sertifikası’na sahip telefonlar arasında yerini alıyor. İkinci el Oppo A52 tasarımına ait ekran, uyarlanabilir görüntü özelliği ile göz sağlığını korumak için renk sıcaklığını ve parlaklığı ortamdaki ışığa göre optimize ediyor. Göz yorgunluğu azaltmayı amaçlayan bu teknoloji, size girdiğiniz her ortamda gerçek renkleri doğal bir görüntüyle sunuyor.

    6,5 inç büyüklüğündeki Oppo A52 ekranı, akıllı telefonlarda kullanılan yaygın bir TFT-LCD panelle birlikte geliyor. LCD ekranlı Oppo A52 canlılık ve kontrast konusunda OLED panelli bir cihaz ile yarışamasa da gerçekçi renkler sunmak konusunda üstünlüğe sahip. Ayrıca, Oppo A52 480 nit tipik parlaklık seviyesiyle gün ışığının altında bile doğal ve keskin bir görüntü almanızı sağlıyor. En gelişmiş tasarım özelliklerine uygun Oppo A52 ikinci el fiyatları ile ulaşabilirsiniz.

    Güçlü Performansıyla İkinci El Oppo A52 

    Oppo A52 ikinci el, sahip olduğu tüm detaylarla bir fiyat performans telefonu. Bu sebeple, kasa malzemesi ve bazı ekran özellikleri hususlarında maliyet kısılsa da telefon performans özellikleri bakımından en üst düzey modellerle yarışır seviyede. Oppo A52 sekiz çekirdekli, 64-bit kapasiteli, Qualcomm Snapdragon 665 işlemciye sahip. Akıllı telefonlarda kullanılan en yüksek performanslı işlemci olduğu söylenen Snapdragon, Oppo A52 özellerinini bir üst seviyeye taşıyor. Oppo A52 ikinci el, yazılımsal olarak da rakiplerinden daha iyi özelliklere sahip. 

    Android 10 tabanlı ColorOS işletim sistemi, bölünmüş ekran özelliği, uygulamaları pencere içine alma imkânı tanıması ve son derece pratik arayüzüyle tüm dünyada çok seviliyor. Oppo A52 sahip olduğu donanımla favori uygulamalarınızdan en zorlu oyunlara, dörtlü kamera ile çektiğiniz yüksek çözünürlüklü videolardan fotoğraf düzenlemeye kadar her uğraşınızda size en üst düzey performansı sunuyor. Böylece kasma, donma gibi kesintiler yaşamadan her işinizi en kısa sürede bitirebilirsiniz. Ayrıca, 4 GB RAM sayesinde aynı anda ne kadar çok işlem yaparsanız yapın performans düşüşü yaşamazsınız.

    Oppo A52 ikinci el ürününde Hyper Boost teknolojisi bulunuyor. Oppo tarafından geliştirilen ve donanım frekansını neredeyse 100 kat artıran bu yazılımsal teknoloji, Oppo A52 özellikleri ve imkânlarını amiral gemileriyle yarışacak seviyeye getirdi. Hyper Boost, yalnızca CPU’yu değil, GPU’yu da geliştirerek oyun deneyiminizi iyileştiriyor. Böylece Adreno 610 GPU ile her zaman stabil ve kesintisiz bir oyun performansı alırsınız. İkinci el Oppo A52 tasarımının en önemli özelliklerinden biri de hoparlör kalitesi oluyor. Telefon, müzik ve oyunlara otomatik olarak tanımlanabilen çift stereo hoparlör ve Dirac 2.0 ses efekti ile donatıldı. Bu özellik, ortamın atmosferine etki ederek sizi oyunun ya da filmin içine çekecek kadar güçlü çalışıyor.

    Tüm bu özelliklere sahip olan cihaz “Oppo A52 kaç mAh?” sorusunu akıllara getirebiliyor. Android 10 tabanlı ColorOS 7.1 işletim sistemi ile uyum içinde çalışan donanım, 5000 mAh gücündeki geniş kapasiteli pilden güç olarak uzun saatler boyunca yanınızda kalıyor. Gerektiğinde telefonu 18W hızlı şarj adaptörüyle kısa sürede şarj edebilirsiniz.

    Yapay Zeka Destekli İkinci El Oppo A52 Kamerası

    Oppo A52 yorumları arasında en çok övgü toplayan hususlardan biri, telefonun sahip olduğu dörtlü kamera sistemi. Farklı yeteneklere sahip dört lens, Oppo tarafından geliştirilen yapay zeka algoritmalarını kullanarak harika görüntüler çekmenize yardımcı oluyor. Üst düzey özelliklere sahip Oppo A52 işlemcisi, çektiğiniz fotoğraf ve videoları kusursuz bir şekilde işliyor.

    Oppo A52 kamerası 12 MP geniş açılı ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve iki adet 2 MP portre stili lense sahip. Ana kamera, yapay zeka desteği sayesinde ortamdaki ışık koşullarını, gölgeleri ve nesnenin türünü değerlendirerek kamera özelliklerini optimize ediyor. Geniş diyafram aralığına sahip olan ana kamera hem loş ortamlarda hem de parlak ışıkların altında muazzam bir performans gösteriyor.

    Oppo A52 ikinci el tasarımında bulunan ultra geniş açılı lens, 119 dereceye kadar geniş açıda çekim yapabilme yeteneği ile dikkat çekiyor. Böylece uzaktan çektiğiniz şehir ya da doğa manzaralarını en güzel şekilde fotoğraf karesine yansıtabilirsiniz. f/1.8 diyafram açıklığına sahip kamera, Ultra Gece Modu 2.0 teknolojisi ile karanlıkta bile harika performans gösteriyor. Bu teknoloji ile loş ışıkta çekilen fotoğraflar oldukça kaliteli.

    Oppo tarafından geliştirilmiş olan yapay zeka güzelleştirme yazılımı, farklı aydınlatma koşullarına göre renk sıcaklığını ayarlıyor, cilt tonunuzu ortama uyumlu hale getiriyor. Böylece fotoğraflarda cildiniz çok zarif görünüyor. Oppo A52 video çekimi konusunda son derece başarılı. Arka kamera 30 FPS 4K, ön kamera ise 30 FPS 1080P video çekme yeteneğine sahip. Sarsıntı önleme özelliği bulunan cihaz, hareket halindeyken bile sabit bir video çekmenize olanak tanıyor. Telefonda geniş açılı video seçeneği de mevcut.

    Oppo A52 İkinci El Fiyatları

    Oppo A52 64 GB fiyatları tüm dünyada 250 dolar civarında seyrediyor. Orta seviyede bulunan telefonun Türkiye fiyatı da döviz kuruna göre değişiklik gösteriyor. Oppo A52 ikinci el fiyatları ise cihazın performansına, satıcıya, depolama alanı ve renk seçeneklerine göre değişebiliyor. Oppo A52 64 GB ikinci el dışında depolama alanı olmadığı için bu noktada geniş bir fiyat seçeneği sunamıyor. Ancak iki farklı renk seçeneği ve kondisyonu ile satıcılar tarafından farklı fiyatlarda satışa sunulabiliyor. Siz de uygun ikinci el Oppo A52 fiyatları ile bir telefondan beklediğiniz tüm özelliklere kolayca sahip olabilirsiniz.