banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Apple iPhone 12 64 GB

Apple  iPhone 12 64 GB
Piyasadaki sıfır fiyatı24.999

Bu ürünü satan 112 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Yaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?

Apple iPhone 12 64 GB Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Ön Kamera Video Çözünürlüğü4K Ultra HD
USB TürüLightning
Çerçeve MalzemesiAlüminyum
Arka Kamera Sayısı2 Kameralı
Pil TürüLityum İyon
İvmeölçerEvet
AkıllıEvet
GPSEvet
Ön Kamera Video FPS Değeri60 fps
Ekran YansıtmaEvet
BarometreEvet
Gövde MalzemesiCam
JiroskopEvet
Yüz TanımaEvet
Kablosuz ŞarjEvet
Hızlı ŞarjEvet
Ekran DayanıklılığıCorning Ceramic Shield Glass
BluetoothEvet
DokunmatikEvet
HoparlörStereo
Suya DayanıklıEvet
eSIMEvet
Grafik İşlemcisi (GPU)4xApple GPU
ÇerçevesizEvet
Çentikli EkranEvet
Kulaklık BağlantısıLightning
NFCEvet
Wi-FiEvet
Optik Görüntü SabitlemeEvet
SIM TürüNano
Çıkış Yılı
Dahili Hafıza64 GB
Video FPS Değeri60 fps
Bluetooth Versiyonu5.0
Çekirdek Sayısı
Mobil Erişim Teknolojisi5G
Ekran TeknolojisiOLED
İşletim SistemiiOS
Suya Dayanıklılık SeviyesiIPX8
RAM Kapasitesi4 GB
ChipsetA14 Bionic
İkinci Arka Kamera12 MP
Ön Kamera12 MP
SeriiPhone 12
Ekran Parlaklık Değeri625 nits
Arka Kamera12 MP
Hızlı Şarj Gücü20 W
Ağırlık162 gr
Boyutlar146.7x71.5x7.4 mm
Ekran Çözünürlüğü1170x2532 px
Ekran Boyutu6.1 inç
Piksel Yoğunluğu460 PPI
Batarya Kapasitesi2815 mAh
Ekran Gövde Oranı85.29%
Daha fazla özellik göster

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar
  • iPhone 12 64 GB Banayeni ile keşfet

    İkinci El iPhone 12

    OLED ekran teknolojisinin ilk kez kullanıldığı iPhone olan Apple iPhone 12, en yeni ve en gelişmiş iPhone modelleriyle yarışan üstün performansı sebebiyle tercih edilmeye devam ediyor. Gelişmiş çift kamera sistemine sahip olan telefon, üretilmiş en sağlam akıllı telefon camlarından biri olan Ceramic Shield ile korunuyor. A14 Bionic çip kullanılan iPhone 12 özellikleri arasında, bir önceki teknolojinin yaklaşık on katı veri hızı sağlayan 5G de bulunuyor.

    Apple'ın ikinci el iPhone 12 modelinin farklı kapasite seçeneklerine rastlamak mümkün. Telefon, gelişmiş bir kameraya ve üst düzey mobil oyunlarda yüksek performans gösterebilen donanıma sahip. Bu sebeple, özellikle geniş depolama alanı ihtiyacı bulunmayan kullanıcılar için iPhone 12 64 GB ikinci el seçenekleri oldukça ideal. 

    iPhone 12 64 GB birçok durum için yeterli olmayabilir. Çünkü, çektiğiniz yüksek çözünürlüklü görüntüler dahil olmak üzere dosyalarınızı ikinci el iPhone 12 cihazında saklayabilmeniz ve istediğiniz her uygulamayı kullanabilmeniz için yer sıkıntısı çekmemeniz önemli. İkinci el iPhone 12 kutu içeriğinde şarj adaptörü ve kulaklık bulunmuyor. Kutuda yalnızca USB-C kablo mevcut. Yani cihazdan ayrı olarak alacağınız adaptör ve şarj aleti, iPhone 12 ikinci el fiyat seçeneklerine yansımıyor.

    Kusursuz ve Düz Kenarlı Tasarımıyla İkinci el iPhone 12 

    Apple 12 adını verdiği ürünlerinde klasik iPhone kasası yerine düz kenarlı bir gövdeyi tercih ediyor. Yuvarlatılmış kenardan bu modelde vazgeçilmiş olsa da köşelerin sivri olmaması Apple’ın kırmızı çizgisi olarak kalmaya devam ediyor. Apple iPhone 12 beyaz, kırmızı, mavi, mor, siyah, yeşil renk seçenekleriyle farklı tarzlara hitap ediyor. Siz de ikinci el iPhone 12 tasarımında bu renk seçeneklerinden birini tercih ederek stilinizi tamamlayabilirsiniz.

    İkinci el iPhone 12 ekranı 6.1 inç büyüklüğünde ve ekranın kasaya oranı oldukça yüksek. Neredeyse tamamı ekrandan ibaret olan satılık iPhone 12 modeli, üst hoparlörü ve kamerasının olduğu bölge sebebiyle “çentikli” diye tabir edilen görünüme sahip. İkinci el iPhone 12 yorumlarına bakılacak olursa cihazın çentiği kullanıcılar arasında kabul görmüş durumda.

    Kelimenin Tam Anlamıyla Gözünüze Hitap Eden Telefon: iPhone 12

    iPhone 12’nin OLED ekran paneli, yüksek PPI değerine sahip Super Retina XDR teknolojisiyle birleştiğinde tam da gözlerinize layık hâle geliyor. OLED, yüksek renk doğruluğu ve siyah performansı sağlıyor. Super Retina XDR teknolojisi ise piksel hassasiyeti sağlayarak gözlerinizi yormuyor. 2532 x 1170. 2.000.000:1 kontrast oranına sahip olan ikinci el iPhone 12, Apple’ın standartlaşmış True Tone teknolojisi ile dikkat çekiyor. Bu, renkleri doğal, olduğu gibi görmenizi sağlıyor.

    Dolby Vision teknolojisiyle desteklenen ikinci el iPhone 12, söz konusu görüntüyü en doğru renkte ve canlılıkta göstermek için kalibre ediyor. Telefonun parlaklığı 1200 nite kadar çıkabildiği için öğle vaktinde bile güneşe rağmen harika bir görüntü veriyor. Tüm bu özellikleri sebebiyle iPhone 12 kaç inç olursa olsun her zaman yüksek çözünürlük ile birlikte canlı ve parlak bir görüntü veriyor. Ayrıca iPhone 12 ekranı parmak izine dayanıklı, yağ tutmayan bir kaplamaya sahip.

    iPhone 12 Gücü ve İmkânlarıyla Sınırları Zorlar

    İkinci el iPhone 12 ürününde, gelmiş geçmiş en iyi akıllı telefon işlemcilerinden biri olan Apple A14 Bionic yonga seti bulunuyor. İlk 5 NM işlemciye sahip telefon unvanını taşıyan iPhone 12 ikinci el fiyatları konusunda sevenlerini üzmüyor.

    Dört çekirdekli grafik işlemci ve altı çekirdekli işlemciden oluşan A14, önceki işlemciye göre yüzde 50 daha hızlı performans gösteriyor. Yapay zekâ özelliklerine sahip olan Neural Engine ise 16 çekirdeğe sahip ve önceki nesle göre yüzde 80 daha hızlı. İkinci el iPhone 12 modelinin gelişmiş kamerası, gücünün önemli bir kısmını işlemciden alıyor. Ayrıca, donanımla tamamen uyum içinde çalışan iOS 15, telefondan daha iyi performans almanızı sağlıyor.

    Neredeyse tüm işlemleri en az rakipleri kadar hızlı sonuçlandıran iPhone 12 ikinci el seçenekleriyle de gün boyunca sizinle kalmaya devam ediyor. 2227 mAh pili olan telefon hızlı ve güçlü bir çipe sahip olmasına rağmen çok fazla enerji tüketmiyor. Yani iPhone 12 kaç mAh olursa olsun, teknik özellikleri sebebiyle olması gerekenden çok daha uzun süre gidiyor.

    iPhone 12 incelemelerinde en çok dikkat çekilen noktalardan biri olan pil ömrü, ikinci el iPhone 12 modellerinde de kullanıcıları şaşırtıyor. Üstün batarya performansına sahip olan Apple ürününün 2. el iPhone 12 seçenekleri de genellikle kullanıcıları tatmin edecek nitelikte.

    Apple iPhone 12 64 GB, 128 GB, 256 GB fiyatları arasında en uygun olanı tercih ederken ne kadar depolama alanına ihtiyaç duyduğunuz önem kazanıyor. Çünkü iPhone 12 2. el, her açıdan yüksek performans gösterecek bir cihaz olduğu için yapabileceklerinizi kapasite azlığının sınırlamasını istemezsiniz. Yani bu bakımdan en ucuz iPhone 12 size yetmeyebilir.

    İkinci El iPhone 12 Kamera Özellikleri

    İkinci el iPhone 12 gelişmiş çift kamera sistemi ve Dolby Vision teknolojisi ile 700 milyon rengi doğru tonda algılayarak en kaliteli görüntüyü veriyor. iPhone’ların selfie performansını daha da yükseklere çıkaran telefon gece modunda bile çok başarılı selfie'ler çekmenizi sağlıyor.

    Telefonun kameraları geniş ve ultra geniş özelliklere sahip. 12 MP çözünürlüğünde görüntü alabilen kameralar 2 kat optik uzaklaştırma ve 5 kata kadar dijital zooma imkan tanıyor. Geniş açılı kamera ƒ/1.6, ultra geniş açılı kamera ise diyafram açıklığına sahip. Deep Fusion teknolojisi ile aynı anda birden fazla görüntü alıp yapay zeka sayesinde size en kaliteli görüntüyü sunan iPhone 12 ne kadar iyi fotoğraf çektiğini az ışıklı ortamlarda bile gösteriyor.

    Saniyede 30 kareye kadar 4K HDR video kaydı alabilen Apple iPhone 12 fiyat noktasında da sevenlerinin gönlünü yapan bir telefon. Yine de iPhone 12 satın almadan önce bilmeniz gereken birçok şey var. iPhone 12 video kaydı yaparken yönetmen gibi hissetmenizi sağlayacak özelliklerle donatıldı. 2 kat optik uzaklaştırma ve 3 kata kadar dijital zoom destekleyen ikinci el iPhone 12 gece modunda hızlı çekim yapabiliyor ve 4K video kaydederken 8 MP fotoğraf çekebiliyor.

    Dayanıklı Yapısıyla İkinci El iPhone 12 

    Akıllı telefonların hayatımızın neredeyse her anında bizimle olduğunu bilen Apple 12 serisinde bulunan iPhone’da her kaza için önlem almış durumda. “Kaza geliyorum demez” diyerek temkinli olma işini sadece kullanıcılara bırakmayan Apple 12 ikinci el fiyatına göre çok yüksek standartlarda bir koruma vadediyor.

    İkinci el iPhone 12 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklı yapısı ile öne çıkıyor. Bu, kontrollü laboratuvar ortamında test edilmiştir. Ayrıca iPhone 12 Apple’ın birçok cihazında bulunan IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir ve 6 metre derinliğe 30 dakika boyunca dayanabilir.

    Sürekli olarak yeni telefon almak mümkün olmadığı için en dayanıklı, uzun ömürlü ve kullanışlı cihazı tercih etmek şart. iPhone 12 Türkiye şartlarında fiyat ve performans oranı bakımından uygun modellerden biri. Güçlü ve korunaklı kasası, uzun süre tam performansla kullanımı mümkün kılıyor. Kullanım şekline bağlı olarak, kalitesinden zamanla çok şey kaybetmeyen iPhone 12 en ucuz seçenekleri arasında kullanılmış iPhone 12 modelleri de mevcut.

    İkinci El iPhone 12 Fiyatları

    iPhone 12 fiyat listesini kontrol etmeden önce önceliklerinizi belirlemenizde ve önceliklerinizi karşılayan en ucuz iPhone 12 modelini tercih etmenizde fayda var. Apple'ın 2. el iPhone fiyatları, farklı depolama alanı boyutları sunduğu için değişiklik gösteriyor. Talebe ya da satıcının fiyat politikasına göre iPhone 12 renkleri de farklı fiyatlandırmaya sebep olabilir.

    iPhone 12 Türkiye fiyatı Apple’ın yerel fiyatlandırmasıyla döviz kuruna göre nispeten uygun bir aralıkta seyrediyor. Apple kalitesiyle kullanıcıyı karşılayan ikinci el iPhone 12, donma, yavaşlama gibi problemleri uzun süre yaşatmadığı ve uzun süre yazılım desteği aldığı için, kullanıcılar arasında yoğun olarak tercih ediliyor.