Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Tommy Hilfiger TH1791596 Erkek Kol Saati
Baktığın ilan kapandıTommy Hilfiger TH1791596 Erkek Kol Saati8.448Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Tommy Hilfiger TH1791596 Erkek Kol Saati Alarm: Yok Cam Malzemesi: Mineral Çap: 40 mm Kadran Şekli: Yuvarlak Kadran Rengi: Lacivert Kasa Materyali: Metal Kasa Rengi: Gri Kordon Materyali: Hasır Kordon Rengi: Gri Suya Dayanıklılık: 3 ATM Takvim: Yok Işık: Yok Kronometre: Yok Mekanizma: Pilli Ekran Tipi: Analog Cinsiyet: ErkekTommy Hilfiger TH1791596 Erkek Kol Saati 2 yıl boyunca garantilidir.

daha az göster
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar